Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Προσεχώς ταινίες 3 Σεπτεμβρίου - 10 Σεπτεμβρίου

Αναρτήθηκε από MV στις 4:07 μ.μ.

Και ο χαμός των ταινιών της 3ης Σεπτεμβρίου συνεχίζετε με το "Τρελό Θηριοτροφείο: Η Νέα Γενιά", aka "Vacation". Μια τρελή τρελή κωμωδία στην λογική των προηγούμενων, όπου μια φαινομενικά φυσιολογική οικογένεια αποφασίζει να πάει διακοπές. Αστείρευτο χιούμορ (δυστυχώς όχι από το πολύ έξυπνο ), απρόοπτα , περιπέτειες και guest star. Μια κωμωδία που σίγουρα προκαλεί γέλια ειδικά στους λάτρεις των προηγούμενων  κωμωδιών, καθώς και άλλων τέτοιων σαχλο-κωμωδιών. Εγώ δεν είμαι και πολύ φαν αυτού του είδους αλλά μίας και το cast είναι αρκετά καλό (Ed Helms : Hangover) , θα του δώσω μια ευκαιρία.

Ντάξει ίσως έπαιξε περισσότερο ρόλο η guest εμφάνιση του Chris Hemsworth (ένας είναι ο Thor ,φταίω που έχω αδυναμία στους Avengers??!! :P )
Πρεμιέρα 3 Σεπτεμβρίου

Τελευταία ταινία με πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου (ευτυχώς γιατί δεν προλαβαίνουμε να τις δούμε και όλες...δεν αφήνουν και καμία για μετά τι λυσσάξαν να τις βγάλουν όλες μαζί ;!!) είναι "Το Χάρισμα" ή όπως είναι ο επίσημος τίτλος  "Solace". Η ταινία έχει ως υπόθεση την προσπάθεια του FBI για την σύλληψη ενός serial killer και την συνεργασία της υπηρεσίας με έναν πνευματιστή. Όμως η υπόθεση γίνεται πιο περίπλοκη όταν ανακαλύπτουν πως ο πνευματιστής που συνεργάζεται με το FBI δεν είναι ο μόνος που διαθέτει αυτό το χάρισμα. Μια αρκετά αγωνιώδης ταινία , γεμάτη μυστήρια , ιδανική για τους λάτρεις αστυνομικών ταινιών μυστηρίου και αγωνίας(χιχιχι πολύ γουστάρω που βγάζουν και καμιά τέτοια που και που να βλέπουμε και τίποτα διαφορετικό). Ιδικά αν το cast περιλαμβάνει ονόματα όπως Colin Farrell (έχει παίξει σε τόσες και οι περισσότερες επιτυχίες που δεν ξέρω από που να αρχίσω...ας πούμε το τελευταίο του True Detective season2. ), Jeffrey Dean Morgan (και αυτός έχει παίξει σε πολλά ... πχ The losers , Grey's Anatomy -της Izzie ο άντρας που πέθανε και τον έβλεπε μετά) , Anthony Hopkins (καλά εδώ ελπίζω να μην χρειάζεται να σας ενθυμήσω ταινίες γιατί όχι μόνο είναι πολλές πάλι αλλά είναι και κορυφή, ντροπή να μην τον ξέρουμε- ένας είναι ο Hannibal) .
Πρεμιέρα 3 Σεπτεμβρίου .                          








Πάμε τώρα στις ταινιούλες που βγαίνουν 10 Σεπτεμβρίου... 

Κωδικό όνομα U.N.C.L.E ή αλλιώς THΕ ΜΑΝ FROM U.N.C.L.E. 

Η ιστορία εξελίσσετε στις αρχές του  1960 ,στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου, όπου δύο πράκτορες από διαφορετικές υπηρεσίες (CIA, KGB) αναγκάζονται να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να συνεργαστούν από κοινού για μια αποστολή. Στόχος της αποστολής να σταματήσουν μια διεθνή εγκληματική οργάνωση με σκοπό την αποσταθεροποίηση της παγκόσμιας οικονομίας( δλδ να προκαλέσει χαμούλη στην οικονομία παντού), με την χρήση πυρηνικών όπλων και εξελιγμένης τεχνολογίας. Με μοναδικό τρόπο σωτηρίας την βοήθεια ενός Γερμανού επιστήμονα του οποίου τα ίχνη αγνοούνται. Σύμμαχος σε αυτήν την προσπάθεια η κόρη του, η οποία μαζί με τους δύο πράκτορες ξεκινούν τη προσπάθεια για να αποτρέψουν αυτήν την πυρηνική καταστροφή.     Η κινηματογραφική μεταφορά της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς του 60 σε συνδυασμό με το εκπληκτικό cast  Henry Cavil (Man of Steel-aka-Superman), Armie Hammer (The Social Network) , Hugh Grant (έλα τώρα που δεν ξέρεις τον Χιού) ,κ.ά., και σκηνοθέτη τον Guy Ritchie (Sherlock Holmes...oulalaaa) μαζί με το ιδιαίτερο βρετανικό χιούμορ είναι σίγουρο πως θα ξετρελάνει τους λάτρεις παλιών ταινιών περιπέτειας με βρετανικά στοιχεία κινηματογραφημένες με σύγχρονη τεχνολογία (χιχιχι ανυπομονώ :) )                                      





Τέλος στις 10 Σεπτεμβρίου βγαίνει η καινούργια ταινία της μοναδικής Meryl Streep , Ricki and the Flash (ξέρω έχω κόλλημα με τους original τίτλους), Η Ρίκι και η ροκ , μαζί με τον εκπληκτικό Kevin Kline. Η ταινία αφορά την Ricki (Meryl Streep) που προκειμένου να ακολουθήσει την καριέρα της στην ροκ και το όνειρό της εγκατέλειψε την οικογένειά της νωρίς. Ώσπου μια μέρα δέχεται ένα ξαφνικό τηλεφώνημα από τον πρώην σύζυγο της  για το επικείμενο διαζύγιο της κόρης τους. Η επιστροφή της αυτή, θα την φέρει αντιμέτωπη με τις επιλογές της και την αποξένωση από την οικογένειά της, όμως εκείνη με σύμμαχο την ροκ προσπαθεί να έρθει κοντά με τους αγαπημένους της.        Εκτός του ότι στον ρόλο της κόρης της είναι η πραγματική της κόρη Mamie Gummer (και έλεγα γιατί μοιάζουν τόσο πολύ),  η ταινία ξαφνιάζει και με την καταπληκτική τραγουδιστική ερμηνεία της Meryl Streep και την εμφάνιση του Rick Springfield.




Ελπίζω να το απολαύσατε ... :) 

Τα λέμε σε λίγες μέρες με της ταινίες που βγαίνουν από 17 Σεπτεμβριού .

Έως τότε να περνάτε καλά και να διασκεδάζετε :) kisses Mel

Follow me on twitter , pinterest 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Passionate Life Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos