Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Προσεχώς ταινίες 24 Σεπτεμβρίου

Αναρτήθηκε από MV στις 5:34 μ.μ.



 Πριν πάμε στην επόμενη ταινία θέλω να μαντέψετε από μια ζουμαρισμένη εικόνα την τρίτη ταινία ....  

Η αποκάλυψη θα γίνει προφανώς στο τέλος της επόμενης ....




Έχοντας κάνει ήδη την εμφάνισή του πριν ένα χρόνο ο Dylan O'Brien ως πρώην maze runner (είδαμε στην πρώτη ταινία που την γλίτωσε) επιστρέφει τώρα για πύρινες δοκιμασίες στην δεύτερη ταινία Maze Runner : The Scorch Trials συνεχίζοντας την μόδα που ξεκίνησε το Hunger Games και συνέχισε το Divergent (έχει βγει trailer για την 3η :) ). 

                                 

Σε αυτήν την δεύτερη δοκιμασία (σε ησυχία δεν τα αφήνουν αυτά τα παιδιά) ο Dylan και η επιζήσασα παρέα του ενώ φαινομενικά έχουν γλιτώσει από τον λαβύρινθο και μπορούν να προστατευτούν από την κατεστραμμένο κόσμο που υπάρχει έξω από το καταφύγιο τους ανακαλύπτουν πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ξεκινάνε έτσι το ταξίδι τους στην Πύρινη Γη ένα ερημικό τοπίο με αφάνταστα εμπόδια και καινούργιους συμμάχους. Στην προσπάθεια τους για να βρουν στοιχεία για την παντοδύναμη μυστική υπηρεσία Τμήμα Παγκόσμιας καταστροφής έρχονται αντιμέτωποι με σοκαριστηκές πληροφορίες για το μέλλον τους.

                                     


Για να μην ανέβει και σε εσάς το αίμα στο κεφάλι (όπως στα παιδιά στην εικόνα) να δούμε το trailer 



Σίγουρα είναι μια ταινία που οι φαν αυτού του είδους ταινιών θα ευχαριστηθούν να δουν (και εγώ εννοείτε...ξέρω δεν αμφιβάλλατε )


Μην ξεχάσετε αν δεν έχετε κάνει το ερωτηματολόγιο για της ταινίες 
ερωτηματολόγιο



Μετά τις πύρινες δοκιμασίες των παιδιών που θα γεμίσει σίγουρα το cinema είναι καιρός να αποκαλύψουμε την ταινία με την εικόνα  :
 που είμαι σίγουρη πώς θα γεμίσει και  εκείνη με κόσμο,και δεν εννοώ μόνο με παιδάκια αλλά και με όλους μας (τα έχω δει που λυσάμ...τε στο fb ) ..... 
Minions  

Ντλαξεί το παραδέχομαι είμαι και εγώ θύμα της minioμανιάς (quilty as charged :P),  και να ήθελα να το κρύψω δύσκολο ένα minion είχα για τούρτα φέτος (θα βάλω φώτο στο τέλος ,ήταν τέλεια :)) . Λοιπόν τα γλυκά κιτρινούλια minions υπάρχουν από πολύ καιρό πριν με μοναδικό τους σκοπό να υπηρετούν έναν σούπερ κακό άρχοντα (για κακή του τύχη), έχοντας ξεπαστρέψει κάθε κακό που υπηρετούσαν και έχοντας μείνει χωρίς άρχοντα για πολύ καιρό , 3 από αυτά τα γλυκούλια που μοιάζουν σαν μπανάνες , ο Stuart ο Kevin και ο Bob ξεκινούν ένα ταξίδι για την αναζήτηση του καινούργιου τους σούπερ κακού άρχοντα. 
                                      
Και αυτή η περιπετειώδη και συνάμα αστεία αναζήτηση τους τελειώνει όταν βρίσκουν στο πρόσωπο της Scarlett Overkill τον κακό που αναζητούσαν.Από το trailer ήδη περιμένουμε μια ξεκαρδιστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους. Οπότε αν θες να την δεις και εσύ μην τρέχεις σε φίλους και συγγενείς για να βρεις ένα μικρό παιδί να σε συνοδεύσει , πίστεψέ με θα είμαστε πολλοί. 

Από την άλλη αν ακόμα δεν σε έπεισα, δεν πειράζει θα σε πείσουνε τα trailer (έβαλα και τα 2 για ολοκληρωμένη άποψη, γιατί ένα ) Το δεύτερο έχει πιο πολλά από το πρώτο(δες τα όλα έχουν πλάκα)
                                 
                                 

                                   

Και για έκπληξη .......(Η αμήχανη στιγμή που το minion έχει καλύτερο ..... στρινκ από σένα :P)

                                   

Βγαίνουν στο cinema 24 Σεπτεμβρίου και ανυπομονώ τρελαααααααα :P




Και τελικά όπως ανακάλυψα στην avant premiere ήμασταν πολλοί μικροί και μεγάλοι και γελάσαμε όλοι με την καρδία μας....(yeaaaaaahhh πήγα να το δωωωωω :) ο γλυκούλης ο Bob  )



Να τη και η τούρτα μου <3 :)




Follow me on twitter , pinterest 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Passionate Life Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos