Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Αγαπημένες ξένες σειρές που κόπηκαν φέτος Part 1

Αναρτήθηκε από MV στις 9:42 π.μ.
Με το τέλος της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς πολλές από τις ξένες σειρές που αγαπήσαμε ολοκληρώθηκαν ή σταματήσαν, κυρίως λόγω χαμηλής τηλεοπτικής θέασης.
Συγκεκριμένα επέλεξα ανάμεσα σε πάρα πολλές σειρές εκείνες που θεώρησα πιο γνωστές και με μεγαλύτερο κοινό (απορώ κάποιες ήταν αρκετά καλές) .
Από τις οποίες μερικές καινούργιες της είχα αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο (δες εδώ)
(οι εικονίτσες που ακολουθούν είναι από τις σειρές που αναφέρω δίπλα, οι φαν με "νοιώθουν")

Το NBC κανάλι έχοντας αναλάβει πολλές καινούργιες σειρές αυτήν την τηλεοπτική χρονιά αποφάσισε να σταματήσει αρκετές από αυτές αλλά και να ολοκληρώσει παλαιότερες.


  • Αν θυμάστε και σε παλαιότερο άρθρο μου (δες εδώ) είχα αναφέρει της καινούργιες κωμικές σειρές  A to Z και Bad Judge που δυστυχώς και οι δύο λόγω χαμηλής τηλεθέασης διακόπικε την προβολή τους. Η πρώτη μη έχοντας προλάβει να ολοκληρώσει την αλφάβητο με την σχέση των δύο πρωταγωνιστών (αφού κάθε επεισόδιο ξεκίναγε με το επόμενο σε σειρά γράμμα της αγγλικής αλφαβήτου) σταματώντας των Ιανουάριο του 2015 στο γράμμα M και έχοντας αρκετά ικανοποιητικό βαθμό στο IMDb (6,9). Από την άλλη η δεύτερη με 13 επεισόδια δεν κατάφερε να ενθουσιάσει το κοινό. (5,8 στο IMDb)
  • Εκτός όμως από αυτές το κανάλι αποφάσισε να ολοκληρώσει με τον 3ο κύκλο την ήδη πετυχημένη σειρά Hannibal (και αρκετά σκληρή για το είδος της). 
  • Με μεγάλη θλίψη ακύρωση και μία από τις αγαπημένες μου σειρές αφήνοντας μας σύξυλους με πολλά ερωτηματικά και χωρίς τέλος Constantine (μην δούμε καμία πιο διαφορετική σειρά να την φάνε αμέσως), παρά της προσπάθειες που έγιναν στο twitter με hashtag #SaveConstantine (grrr)  . Φήμες λένε πως η παραγωγή δεν θα σταματήσει ολοκληρωτικά αλλά και πως δεν θα υπάρξει δεύτερος κύκλος στο κανάλι ,ενώ ψάχνουν ένα καινούργιο "σπίτι"  (βγάλε άκρη τώρα, ας ελπίσουμε πώς κάπου θα πάει).Στο IMDb η βαθμολογία είναι 7,6 οπότε δεν ξέρω τι ζόρι τραβάνε (χαμηλά μεν τα ποσοστά τηλεθέασης αλλά ...).
  • Στενάχωρη επίσης είναι και η διακοπή της σειράς της αγαπημένης Katherine Heigl , State of Affairs (άδικα θα έλεγα) , που δεν κατάφερε τα απαραίτητα ποσοστά για την ανανέωση για τον δεύτερο κύκλο παρά τις καλές κριτικές της.


Με την σειρά του το κανάλι CBS ολοκλήρωσε με επιτυχία μια από της πιο αγαπημένες σειρές αλλά και σταμάτησε καινούργιες.
  • Μετά από ανακοίνωση του συμπρωταγωνιστή Tim Kang ότι η ήδη πετυχημένη σειρά The Mentalist θα ολοκληρωθεί στον 7ο κύκλο ,επιβεβαιώθηκε και από το ίδιο το κανάλι (πολύ καλή σειρά συστήνω ανεπιφύλακτα).
  • Και τέλος η διακοπή της σειράς Battle Creek ,που παρά το καλό της cast και βαθμολογία (7,4) δεν κατάφερε να εκπλήσσει το κοινό.(το κανάλι βασικά) 


Παρά το γεγονός ότι το κανάλι TBS ανέλαβε την σειρά Cougar Town από το ABC με την αγαπημένη Courteney Cox (Monica) γνωστή από τα Φιλαράκια (Friends) ,αποφάσισε να ολοκληρώσει την αρκετά επιτυχημένη σειρά στον 6ο κύκλο.




Έχοντας πολλές επιτυχημένες σειρές στο ενεργητικό του το κανάλι FOX αποφάσισε να ολοκληρώσει δύο από τις πιο δημοφιλής και αγαπημένες σειρές του.

  •  Το The Following παρά την αρχική επιτυχία του άρχισε να "πέφτει" σε θεαματικότητα, με αποτέλεσμα να μην συνεχιστεί για τέταρτη χρονιά.
  • Ακόμα μια πιο αγαπημένη σειρά το Glee,από της λίγες musical σήμερα και με φανατικό κοινό που παρά την τραγική απώλεια του πρωταγωνιστή της Cory Monteith δεν έχασε το ενδιαφέρον της ούτε το κοινό της δίνοντας μια διαφορετικά ευχάριστη χροιά (τραγουδιστική θα έλεγα) στην αμερικάνικη  τηλεόραση , ολοκληρώθηκε φέτος με τον 6ο κύκλο (κρίμα κάνανε καλά cover).


Δυστυχώς οι σειρές που κόπηκαν φέτος δεν τελειώνουν εδώ ...
Keep calm and wait for my next article (part2) 
Και μην ξεχνάς πως κάποιες από τις καινούργιες της είχα αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο (δες εδώ).

Follow me on twitter , pinterest

 (πηγές www.imdb.com and http://tvseriesfinale.com)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Passionate Life Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos