Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Αγαπημένες ξένες σειρές

Αναρτήθηκε από Unknown στις 4:47 π.μ.

1. Supernatural

Η σειρά όπως ο τίτλος λέει (supernatural) έχει σχέση με υπερφυσικά γεγονότα!! Η μητέρα του Σαμ και του Ντιν πεθαίνει με ανεξήγητο τρόπο. Ο πατέρας τους τότε γίνεται κυνηγός υπερφυσικών πλασμάτων. Όταν μεγαλώνουν πια ο Σαμ και ο Ντιν ακολουθούν την "οικογενειακή επιχείρηση" κι έτσι μία σειρα από περιπετειες αλλά και δράμα αρχίζει....!!! Αυτή η σειρά έχει επίσης κι ένα κωμικό στοιχείο..Ακόμη δεν χάνεται το ενδιαφέρον γι αυτή αφού σε κάθε κύκλο έρχεται κάποιο διαφορετικό στοιχείο προστίθεται..!! Ο 10ος κύκλος θα βγει τον Οκτώβριο και αναμένεται με αγωνία..!!

2.Glee

Είναι μία νεανική σειρά με έφηβους μαθητές...Όταν η χορωδία δημιουργείται τότε διαφορετικοί χαρακτήρες συναντιούνται και δημιουργείται η φιλία. Σε αυτό βοήθησε βέβαια και ένας πολύ καλός καθηγητής ο Oυίλ που έχει δεθεί με αυτά τα παιδιά! Η σειρά δείχνει την καθημερινή ζωή των εφήβων αλλά και τα θέματα που τους προβληματίζουν. Παρ όλα αυτά δεν τα παρατάνε.Είναι μία αισιόδοξη σειρά με πολλά μηνύματα!! Φέτος θα προβληθεί ο 6ος κύκλος της σειράς!!

3.Teen Wolf

Ο Σκοτ και ο Στάιλς είναι δύο δεκαεξάχρονα παιδιά που αποφασίζουν να ερευνήσουν μία δολοφονία που έγινε στην περιοχή τους..Εκείνη τη νύχτα ένας λυκάνθρωπος δαγκώνει το Σκοτ και η ζωή του αλλάζει τελείως...
Αυτή η σειρά έχει περιπέτεια και ρομαντισμό

4.The Walking Dead



Ο Ρικ είναι ένας σερίφης, ο οποίος τραυματίζεται από σφαίρα...Αργότερα θα ξυπνήσει στο νοσοκομείο και ο κόσμος δεν θα είναι όπως παλιά....Τα ζόμπι έχουν καταλάβει την πόλη και οι λίγοι άνθρωποι που έχουν απομείνει προσπαθούν να επιβιώσουν..Έτσι ο Ρικ αρχίζει να ψάχνει την οικογένειά του και δίνει μάχες για την επιβίωση..



Όπω βλέπετε μου αρέσουν περισσότερο οι σειρές περιπέτειας και υπερφυσικού, αλλά δεν θα έλεγα όχι και σε μία κωμωδία....Αν θέλετε μπορείτε να μου προτείνετε μία σειρά για να αρχίσω :)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Passionate Life Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos